DDF Glycolic 10% Exfoliating Oil Control Gel 48 Gr

4618
Stokta yeterli ürün yok
253,22 ₺
Vergi dahil

Yağlı ve karma ciltlerdeki gözenekleri temizlemeye yardımcı olabilecek, DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel 48 ml ürününü, bu sayfadan, indirimli fiyata sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Yağlı ve akneye meyilli cilt tipleri için geliştirilen gece bakım ürünüdür. Cildin yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur, böylelikle akne ve siyah nokya oluşumlarının minimize edilmesine destek olur. Çok kuru ve alerjiye meyilli cilt tipine sahip insaların kullanımına uygun değildir.

DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel Yağlanmayı Kontrol Altına Alan Gece Bakım Jeli, tıkanmış gözeneklerin açılmasını, temizlenmesini sağlar. Cilt yağ ve nem dengesini yapılandırır. Yaşlanma ve yıpranmadan oluşan ince çizgilerin görünümünü azaltır. Özellikle yağlı cilt tipine sahip kişilerde kullanılması önerilir.

DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel Yağlanmayı Kontrol Altına Alan Gece Bakım Jeli ciltteki yağlanma miktarını azaltır, siyah nokta ve akne oluşumun engeller. DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel Yağlanmayı Kontrol Altına Alan Gece Bakım Jelinin uzun süreli kullanımlarında cilt nem ve yağ dengesi kalıcı hale gelir.

 

Ürün Kullanımı

DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel Yağlanmayı Kontrol Altına Alan Gece Bakım Jelin uygulanacağı yüzey temizlenir. Kuru cilde bir miktar jel sürülür ve masaj eşliğinde cilde yedirilir. Konsantre bir ürün olduğu için az miktarı istenilen sonuç için yeterli olacaktır.

Jel gece kullanımına uygundur. DDF Glycolic %10 Exfoliating Oil Control Gel Yağlanmayı Kontrol Altına Alan Gece Bakım Jeli cilt kuruluğu varsa gün aşırı kullanılabilir. Çok kuru ve allerjik cilt tiplerinde kullanımı önerilmez.

 

Ürün İçerği:

Glikolik asit

Salisilik asit (Yağ salgısını azaltarak yağlı cilt görünümü engeller)

Çinko (Sağlıklı cilt dokusunu düzenler)

Selenyum (Sağlıklı cilt dokusunu düzenler)

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist