Cumlaude Lab Rilastil Sunlaude Comfort Color SPF 50+ 50 Ml

7230
Stokta yeterli ürün yok
161,69 ₺
Vergi dahil

İndirimli fiyatı ile bu sayfadan sipariş verebileceğiniz Cumlaude Lab Sunlaude SPF 50+ Comfort Color 50 ml, renkli dokusuyla cildin daha düzgün görünmesine ve zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlamaya yardımcı emülsüyondur.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cumlaude Lab Sunlaude Spf50 Comfort Color 50 ml - Yüksek Faktörlü Güneş Koruyucu

Renk dokunuşuna sahip aşırı hafif ve ferahlatıcı akışkan bir emülsiyondur. Güneşe karşı aşırı hassas ciltler, açık ten rengi ve yoğun güneş radyasyonuna karşı koruma içindir.

Cilt Tipi: Tüm ciltler

Ürün Özellikleri

Renk dokunuşuna sahip aşırı hafif ve ferahlatıcı akışkan bir emülsiyondur. Kolay sürülmesi ve hızlı emilmesi sayesinde maksimum konfor sağlamak için uygulanabilir. Güneşin UVA ile UVB de dahil geniş spektrum ışınlarından korumak için kullanılabilir. Açık ten rengine sahiptir. Cumlaude Lab Sunlaude Toleransı çok düşük hassas ciltler için çok yüksek güneş koruması vardır. Yağsızdır emülsiyon formundadır. Hassas ve toleranssız ciltler için de kullanılır. Yağsız güneş koruyucudur. Güneşe karşı aşırı hassas ciltler, açık ten rengi ve yoğun güneş radyasyonuna karşı koruma.

Ürün Kullanımı

Güneşe çıkmadan cildinize eşit miktarda uygulayınız. 2 saatte bir uygulama yapınız. Vücut temizliği için Cumlaude Lab Topylaude Oil Body Wash 200 ml kullanabilirsiniz.

Benzer 7 ürün:

-
Product added to wishlist