DDF Revolve Professional 500X Kit

30054
Stokta yeterli ürün yok
615,25 ₺
Vergi dahil

DDF Revolve Professionel 500X Kit, cildinizde ihtiyaç duyduğunuz derinlemesine temizleme ve peeling uygulamaları için yardımcı cihaz, uygulama aparatları ve peeling ürününden oluşan bir settir.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Paket İçeriği: 1 adet DDF Revolve Professionel 500X cihazı vardır, DDF Micro Derma Crystals Peeling ürünü, 1 tane peeling uygulama süngeri, 1 tane cilt temizleme fırçası, 1 adet hassas ciltler için temizleme fırçası ve cihazı çalıştırabilmeniz için 2 adet pil bulunur

 

Ürün Özellikleri: Cildinizin günlük temizleme işlemi ve peeling uygulamaları için kullanabilirsiniz. Cildinizin yapısına uygun kullanacağınız fırçalar ile cildin derinlemesine temizlenmesine yardım ederken peeling ürünü ve peeling süngeri ile de cildinizde peeling işlemi yapabilirsiniz. Bu şekilde cihaz kullanarak yapılan işlemler çok daha etkili ve hızlı sonuçlar almanızı sağlamaya yardım eder. Hızını ayarlayabileceğiniz bu kit, cildin temizlenerek pürüzlerin, ince çizgilerin görünümlerini azaltmaya yardım eder ve cilde tazelenmiş, canlı bir görünüm kazandırmaya yardım eder. 500X hızlı uygulama yapmaya yardımcıdır.

 

Kullanım Şekli: Cihaza cildinize ve yapacağınız işleme uygun fırçayı taktıktan sonra 20 saniye kadar alın bölgesinde, 10 saniye yanak bölgesinde, 10 saniye çene bölgesinde, 10 saniyede de burun bölgesinde tutarak uygulama yapılır. Uygulamanın ardından yüz yıkanır.

Cildi temizlemek için yüzünüzü suyla ıslattıktan sonra her gün kullandığınız temizleyici ürününüzü cilde uygulayın, uygun fırçayı cihaza takarak yüzünüze belirtildiği süre boyunca uygulayınız. Uygulama sonrasında yüzünüzü yıkayınız. İşlemden sonra fırçayı yıkayarak kurutunuz. Göz çevrenizde ve saç diplerinde uygulama yapılmaz.

Peeling uygulaması yapmak için peeling süngerini cihaza takınız, cildi suyla ıslattıktan sonra yaklaşık iki çay kaşığı kadar DDF Micro Derma Crystals Peeling’i göz çevresine getirmeden yüze uygulayın, cihazı düşük hızda çalıştırarak, belirtilen süre boyunca yüzünüze uygulayın. Bittikten sonra yüzünüzü durulayın ve peeling süngerini yıkayarak kurutun. Uygulama esnasında ısınma hissi oluşabilir, bu normaldir.

Peeling uygulaması haftada 1 ya da 2 defa yapılır, iki gün üst üste uygulanmaz.

 

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist