Cosmed Day To Day Moisturizing Vanilla Mask 20 x 5 Ml

4335
Stokta yeterli ürün yok
127,02 ₺
Vergi dahil

Cildinize, ihtiyacı olan nemi sağlayarak, esneklik kazanmasına yardımcı olabilecek,Cosmed Day To Day Moisturizing  20x5 ml Vanilyalı Nem Maskesi bu sayfadan indirimli fiyata sipariş vererek, satın alabilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cosmed Day To Day Vanilyalı Nem Maskesi 5ml x20 Adet 

Ürün Adı:

Cosmed Day To Day Vanilyalı Nem Maskesi 5ml x20 Adet

 

Ürün Markası: 

Cosmed

 

Ürün Boyutu:

5ml x20 Adet

 

Etki Alanı:

Cilt Bakımı
 

Özet Bilgi:

Vanilyalı Nem Maskesi

 

Ürünün Faydaları:

Ciltte nem oranı mevsimler değişim, sık yıkama ve rüzgar gibi dış etkenlere bağlı olarak azalır. COSMED DAY – TO – DAY Vanilyalı Nem  Maskesi cildin ihtiyacı olan nemi korumak ve kaybolan nem dengesini geri kazanmak için geliştirilmiştir.Nemsiz cilt yapısında uzun süreli nem dengesine yardımcı COSMED DAY – TO – DAY  Vanilyalı Nem Maskesi içeriğinde; özel yöntemlerle elde edilerek zengin aromatik yapısı korunan yoğun nemlendirici özelliğe sahip “ bourbon” ve “tahitian” vanilyaları, 200 ader Tiare çiçeğinin Hindistan cevizi yağında bekletilmesi ile elde edilen besleyici ve kalıcı nem kaynağı Monoi yağı ve cilde elastikiyet kazandıran, cilt tonunun dengelenmesine yardımcı Shea yağı bulunmaktadır.

Bu zengin içerik ile cilt nemlenir, beslenir ve parlaklık kazanır. Hassas cilt yapısını sakinleştiren ve cildin nem tutma kapasitesini arttıran D-panthenol ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı salatalık özleri ile güçlendiren ürün cilt yapısının canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardım eder.

 

Kullanım Şekli:

Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine 1 paket COSMED DAY – TO – DAY  Vanilyalı nem maskesi uygulanır. 10-15 dakika bekletildikten sonra cilt ılık su ile durulanır.

Etkili sonuç alınması için haftada bir veya 2 defa kullanılması tavsiye edilir.
 

Kullanım Sıklığı:
Haftada 1 ya da 2 defa kullanılması önerilir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist