• İndirimli fiyat

Cumlaude Lab Topylaude Omega Leche 400 ml

13131
Stokta yeterli ürün yok
127,53 ₺ 212,54 ₺ -40%
Vergi dahil

Kuru ve hassas ciltlerin nemlenmesini sağlayabilecek, Cumlaude Lab Topylaude Omega Leche vücut sütünü, bu sayfada uygun fiyata bulablir ve 400 ml'lik boyutu ile sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cumlaude Lab Topylaude Omega Milk 400 Ml

Hassas, kuru ve atopiğe eğilimli cilt tipleri için geliştirilen yumuşatıcı etkili vücut sütüdür. Güvenli formülüyle bebek ve çocuklarda da kullanıma uygundur. Kuruluk nedeniyle kaşınan kızaran ve pul pul dökülen ciltleri şefkatle yumuşatır. Zengin omega yağ asitleriyle güçlendirilen formülüyle cildin korunmasına yardımcı olur.

Ürün Detayı:

Cumlaude Lab Topylaude Omega Body Moisturising Milk,kuru, hassas ve tahriş olmuş ciltler için vücut bakım sütüdür. Kuru, tahriş olmuş cildi nemlendirmek son derece önemlidir. Aksi takdirde yaşlanma belirtileri ciltte daha çabuk meydana gelir. Bu bakım sütü içerisindeki omega3 ve omega6 yağ asitleri ile tahriş olmuş kurumuş cildi yumuşatmaya destek olur. Aynı zamanda cildin kuruyarak pul pul dökülmesini önlemeye çalışır ve nemlendirme etkisi oldukça güçlü ve yoğun olduğu için kurumanın azaltılmasında faydalı bir üründür. Dermatolojik testlerden geçirilmiştir ve bebekler, çocuklar ve yaşlıların kullanmasında bir sakınca yoktur. Bu vücut bakım sütü surfaktan, paraben içermez ve alerjiye neden olmaz.

 

İçerisindeki zengin omega3 ve omega6 yağ asitleri ile cildi yoğun nem desteğinde bulunur. Alerjiye sebebiyet vermemesi, paraben içermemesi gibi özellikleriyle bebeklerde, yaşlılarda ve alerjiye meyilli ciltlerde bile kullanıma uygundur. 

 

Uygulanan Bölge: Yüz ve vücut bölgesi için kullanıma uygundur. 

 

Kullanım Şekli: Cildi temizledikten sonra uygulanacak bölgeye nazikçe masaj yapılarak kullanılmalıdır.

 

Kullanım Miktarı ve Zamanı: Günlük olarak ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanılabilir. Miktar olarak cildin kuruluk miktarı ve ihtiyacı doğrultusunda kullanılmalıdır.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist