DDF Mattifying Oil Control UV Moisturiser SPF 15 48 Gr

4622
Stokta yeterli ürün yok
253,22 ₺
Vergi dahil

Yağlı ve akneli ciltlerin şikayetçi oldukları parlamayı engellemek için tasarlanmış, aynı zamanda Spf 15 derecelik güneş koruması sağlayan, DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer ürününü, bu sayfadan, ucuz fiyata sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Yağlı cilt tipleri için geliştirilen ürün cildi fazla yağ tabakasından arındırarak canlılığa destek verir. Formülünde yer alan UV filtreleri güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korumaya alır. Cildi yağdan arındırırken kurumaları önleyerek cilde nem desteğinde bulunur. Akne oluşumunun engellenmesine yardımcı olur.

DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15 Yağlı Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendirici, yağlı ve akne oluşumlu ciltler için özel olarak formülize edilmiş, geliştirilmiş bür üründür. Parlak, yağlı cilt görünümünü ortadan kaldırıp mat bir cilt oluşumunu destekler. Cildin yağ salınımını dengeleyen bir kremdir. DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15 Yağlı Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendirici cilt parlaklığını ve cilt yağlanmasını azalttığı gibi, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlar.

DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15 Yağlı Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendirici cilt tarafından hızla emilimi gerçekleşen bir nemlendiricidir, cildin nem dengesini en üst seviyede korur. Güneşe çıkmadan kullanımında fayda vardır. Bu ürün, Amerika Cilt Kanser Vakfı tarafından onaylanmış ve ürünlerin ambalajı üzerinde Amerika Cilt Kanser Vakfı logosunun kullanımına izin verilmiştir.

 

Ürün Kullanımı

DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15 Yağlı Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendiriciyi tüm cildiniz üzerinde kullanabilirsiniz. Gece yada gündüz kullanımında bir sakınca yoktur. DDF Mattifying Oil Control UV Moisturizer SPF 15 Yağlı Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendirici düzenli kullanımı sonucunda kısa sürede etki gösterecektir. Her seferinde az miktarda ürünün masaj yapılarak cilde yedirilmesi gereklidir.

 

Ürün İçerikleri:

Sodyum Dehidroasetat (SDA) (Cildin yağ salımını dengeler)

Kadife Çiceğ (Anti-bakteriyel,yara iyileştirici ve tahriş önleyicidir, cilde nem verir)

Zencefil Kökü (Güçlü antioksidan etkiye sahiptir,cildi nemlendirir)

Acı Fındık Ekstresi (Antiseptik etkilidir, gözenekleri sıkılaştırır,cilde nem verir)

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist