DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew 48 Gr

4628
Stokta yeterli ürün yok
267,46 ₺
Vergi dahil

Su bazlı özelliği ile cilde nem veren, DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream'i, bu sayfada indirimli fiyata satın alabilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Yağlı cilt tipleri için geliştirilen bu ürün cildin yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olurken bir yandan da nem desteğinde bulunarak cilt kuruluklarını önlemeye yardımcı olur. aloe vera içeren formülü cilde ferahlık ve tazelik sunar. Antioksidanlar ile zenginleştirilen etkili içeriği cilt savunmasına da destek olur.

DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizer Dew Hassas Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici, yağ içermeyen, klasik nemlendiricilere benzemeyen, özel bir üründür. Tüm cilt tiplerinde kullanımı uygundur. Yağ iermediği için yağlı ciltlerde de etkindir. Güneş ışınlarının zararlarına karşı cildi korur, nem oranını stabilize eder.

Cildin nem kaybını minimalize eder. DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizer Dew Hassas Yağlı Ciltler İçin Nemlendiricinin cilidiniz tarafından kolayca ve hızlı bir şekilde emilimi sağlanır. Güçlü antioksidanlarla zenginleştirilmiş çok yönlü bir nemlendiri üründür.

Ürün Kullanımı

DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizer Dew Hassas Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici günde iki kez kullanmak önerilen kullanım şeklidir. DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizer Dew Hassas Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici temizlenmiş ve kuru cilde hafif dokunuşlarla yedirilerek uygulanır. Göz ve göz çevresini uygulanmamalıdır. Dairesel hareketlerle yapılan masaj eşliğinde cilt tarafından emilimi kısa sürede gerçekleşir.

Ürün İçerikleri:

  • Aloe Vera Cildi nemlendirir ve yumuşatır. Ciltteki yaraları iyileştirmeye yardımcı olur.
  • Vitamin C Antioksidan özelliği vardır. Sağlıklı cilt için gerekli olan kollajen oluşumunu destekler.
  • Grape Seed Extract Güçlü bir antioksidandır. Serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı cildi korur.
  • Vitamin E Antioksidan özelliği vardır. Allantion cildi nemlendirir ve cilt yaralarının iyileştirmesine yardımcı olur.
  • Sodium PCA Cildin yapısında doğal olarak bulunan ve cilde nem sağlayan doğal nem faktörlerinden birisidir.
  • Sodium Hyaluronate Cildi derinlemesine nemlendirir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist