• İndirimli fiyat

John Frieda Volume Luxurious Hacim Veren Sprey 125 Ml

John Frieda
11084
267,80 ₺ 412,00 ₺ -35%
Vergi dahil

En zayıf saçlara bile hacim kazandırmaya yardım eden, John Frieda Luxurious Volume Root Booster 125 ml Yoğun Hacim Veren Sprey, bu sayfada uygun fiyata bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

John Frieda Saç Kökünden Başlayarak Hacim Veren Sprey - Luxurious Volume Blow Dry Lotion Root Booster 125ml

Ürün Bilgileri

Luxurious Volume Saç Köklerinden Başlayarak Hacim Veren Sprey ince telli, sönük saçları dolgun hacimli, salon profesyonelliğinde bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur. Uzmanlar tarafından köklerdeki ve tepe noktasındaki hacmi artırmak için tasarlanmış, saçta ağırlık yapmayan bu spreyle hacimli, dolgun görünümlü saçlar yaratın. Saç köklerini havalandıran benzersiz bir kompleks içeren bu formül, saç tellerini destekleyen üçlü bir polimer sistemini bir araya getirirken ısıya karşı da koruma sağlar. Ayrıca içeriğindeki Panthenol narin saçları korur ve güçlendirir, uzun süre dayanan, doğal bir hacme kavuşturmayı destekler.


Kullanım Şekli

Havlu ile ıslaklığı alınmış nemli saçınıza, saç köklerine yoğunlaşarak püskürtünüz. Saçlarınızın en alt ve üst bölümlerine de uyguladığınıza emin olunuz. Saçınızı dilediğiniz gibi kurutup şekillendiriniz.


Uyarılar

Kullanım esnasında ve saç tamamen kuruyana dek sigara kullanmayınız ateşten ve alevden kaçınınız. Göze püskürtmekten kaçınınız. Gözle teması halinde derhal bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Sadece belirtilen şekilde uygulayınız. Belirtilenin aksine kullanılması ve direkt olarak solunması zararlıdır ve ölümcül sonuçlara yol açabilir. Ürün bittikten sonra dahi, delmeyiniz veya yakmayınız. Kutu tamamen boşaldığında atılabilir. Sadece harici kullanım içindir.
 

Boyut 

125 Ml

-
Product added to wishlist