Cumlaude Lab Regenerum Gel 40 ml

18099
Stokta yeterli ürün yok
161,69 ₺
Vergi dahil

Bu sayfada ucuz fiyata satılan, Cumlaude Lab Regenerum Gel 40 ml, problemli ve hasar gören ciltlerde, kuruluktan oluşan çatlaklarda, estetik müdahaleler sonrasında da kullanabileceğiniz yenileyici jel.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cumlaude Lab Regenerum Gel 40 Ml

Cilt dokusunu koruyan ve yenileyen Regenerum Gel, cildi güçlendirerek, korumaya yardım eder. Cerrahi müdahale sonrası doku iyileşmesinde yardımcıdır. Tıraş sonrası kesiklerde ve tahrişte kullanılacak jeldir. Lazer epilasyon, iğneli epilasyon sonrası kullanılabilir.

Traş, lazer epilasyon, iğneli epilasyon,yanıklarda, soğuk ve kurulukta oluşan çatlaklarda, dövme, piercing ve kulak delinmesinde, akne, uçuk gibi ciltte tahrişe sebep olan durumlarda cildin yenilenmesine yardımcı jeldir. Cildi yeniledikten sonra güçlendirerek korumaya alır.

Ürün Detayları:

Hasarlı ciltlerde kullanılabilir.

Peercing ve dövme lekelerinde kullanılabilir. Ayrıca soğuk ve kuruluktan kaynaklanan çatlaklarda, cerrahi müdahaleler ve estetik işlemler sonrasında, güneş yanıkları ve hafif yanıklarda cilt yenileyici özelliktedir.

Cildin yenilenmesine ve korunmasına yardımcıdır.

 

İçerik:

Cytokinol, Bioecolina, Hyaluronik Asit, Allantoin vePantenol

 

Kullanılan Alanlar:

*Cerrahi müdahale sonrası *Tıraş sonrası *Lazer Epilasyon ve iğneli epilasyon sonrası *Hafif dereceli yanıklar *Akne ve sivilcede *Dövme, piercing ve kulak delinmesinde*Soğuk ve kurulukta oluşan çatlaklarda

 

Kullanım Şekli:

Günde 2 veya 3 kez hasarlı bölgeye masajla uygulayın.

 

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist