Sensilis Skin Delight Anti-Spot Unifying Serum 30 Ml

44364
Stokta yeterli ürün yok
727,12 ₺
Vergi dahil

Genel ve Lokal Leke Serumu

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Sensilis Skin Delight Anti-Spot Unifying Serum 30 Ml

 

Cilt lekelerine karşı cildi aydınlatıcı, genel ve lokal olarak kullanılabilen leke serumudur. Zengin içeriği ve yenilikçi formülüyle, cilt lekelerine karşı bakım sağlayarak cilde aydınlık bir görünüm kazandırmak için kullanılabilir.

 

Cilt Tipi

Tüm Ciltler

 

Ürün Özellikleri

Var olan lekelerin görünümünü minimize etmek için bakım oluşturabilir. Ciltteki koyu lekelere, cilt tonun eşitsizliğine karşı uygulanabilir. Cilde aydınlık, parlak bir görünüm sağlamayı hedefler. Eşsiz dokusu ile cilde hızlıca yayılır ve emilime gösterir. Tüm ciltler için kullanılabilen, cilt lekelerine karşı aydınlatıcı yüz serumudur.

Ürün Avantajları

Lekeli ciltlerde cilt tonu eşitsizliği oluşur. Bu durumda ciltte kötü bir görünüme neden olur. Cilt lekelerine karşı bakım sağlayarak, lekeleri azaltmak ve daha aydınlık bir görünüm elde etmek mümkündür. Sensilis Skin Delight Anti Spot & Unifying Serum ile cildinize leke karşıtı bakım sağlayarak daha homojen bir görünüm elde edebilir ve cildinize canlılık katabilirsiniz.

 

Ürün Kullanımı

Yüz, boyun ve dekolte üzerine temizlenmiş cilde sabahları her gün uygulayınız. Serum emilimini sağlayana kadar nazik masaj hareketleri uygulayınız. Göz çevresini uygulamanın dışında bırakınız. Sadece harici kullanımlar için kullanınız. Çatlamış ciltlerde kullanmayınız.

-
Product added to wishlist