DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml

4597
Stokta yeterli ürün yok
297,96 ₺
Vergi dahil

Bu sayfadan uygun ödeme seçenekleriyle sipariş verebileceğiniz DDF Dark Spot Minimiser Targeted Correcting Serum 15 ml, ciltteki lekelenmelerin giderilmesine yardımcı olmak için geliştirilmiş, güçlü etki ve özel içeriğe sahip olan bir üründür.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

DDF Dark Spot Minimiser - Leke ve Hiperpigmentasyonu Minimize Etmeye Yardımcı Serum

Cilt Tipi

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

Eşit bir cilt renginin oluşmasını destekler. Cilt lekelenmeleri için geliştirilmiştir. Yeni leke oluşmasına engel olur ve olan lekelerin açılmasına yardımcı olur. Cildin homojen bir görünüme kavuşmasını ve daha berrak görünmesini sağlar. DDF patentli Micro-Radiance Complex ( Undecylanol Phenyalaline, Niacinamide, Acetyl Glucosamine): Melanosit pigmentlerini inhibe derek, hiperpigmentasyonun minimize edilmesine yardımcı olur. Arbutin: Hiperpigmentasyonu minimize eder. Cilt tonunu açar. Pyrus Malus(Apple) Extract:Leke açıcı ve Antioxidan özelliktedir. Litchi Chinensis Pericorp Extract: Antioksidan, serbest radikallerin oluşumu önleyerek cildi korur, leke açıcı özelliktedir. 

Ürün Kullanımı

Sabah ve/veya akşam temiz cilde göz çevresi hariç uygulanır. Üzerine gece uygulamalarında gece kremi, sabah uygulamalarında mutlaka güneş korumalı bir nemlendirici sürülür.

Sadece harici kullanım içindir. Tahriş olmuş, çatlamış cilde uygulanmaz, kızarıklık iritasyon ve ya hassasiyet oluşması durumunda kullanmayı bırakınız ve doktor ya da eczacınıza danışınız. Göz ile temasından kaçınınız. Çocukların ulaşamayacağı serin bir yerde muhafaza ediniz. 

Ürün Avantajları

Günlük kullanıma uygundur.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist