Darphin Soleil Plaisir SPF 30 Sun Protective Cream For Face 50 ml

40612
Stokta yeterli ürün yok
232,88 ₺
Vergi dahil

Darphin Soleil Plaisir SPF 30 Sun Protective Cream For Face 50 ml

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Darphin Soleil Plaisir Spf30 Güneş Koruyucu Krem 50 ml

Haftalık ve günlük bakımınız için özel olarak hazırlanan Sinoz Leke Karşıtı ve Arındırıcı Bakım Serisi ile cildinizi olası leke oluşumuna karşı korurken tek ton, pürüzsüz ve gün boyu tazelenmiş cildinizin keyfini çıkarın.

Ürün Detay:

 iklimsel ve hormonel değişikliklerden ötürü leke oluşumuna eğilimli olan ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Sürüldüğü andan itibaren bir katman gibi cilt yüzeyinde kalmaksızın kolayca emilir.  Yoğun SPF 50+ koruması ile cildinizi güneşin zararlı UVA/UVB ışınlarına karşı korurken aynı zamanda leke oluşumunu önler.

 

Nasıl Kullanılır ?

Güneşe çıkmadan 10 dakika önce tüm yüzünüze yeterli miktarda ve eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız. Güneşte uzun süre kalındığı takdirde ürünün 2 saatte bir yenilenmesi gerekir.

  Sinoz Yüz Bakım Maskesi; cilt yağlanması, yağlanmaya istinaden oluşmuş cilt parlamaları, siyah noktalar veya çevresel faktörlerden dolayı yüzünüzde oluşmuş kir birikmelerini gidererek derinlemesine temizler ve arındırır. Gözenekleri derinlemesine temizleyerek sıkılaştırır ve gözenek oluşumunu en aza indirir. Cildinizi salatalık ve papatya özleriyle içeriden beslerken, arınmış bir cilt ve küçülmüş gözenekler sayesinde cilt yüzeyindeki pürüzsüz olan görüntüsünü korur.

Haftada bir yada iki kerelik kullanıma uygundur. Cilt üzerine uygulanıp 20 dakika bekletildikten sonra suyla çıkarılıp durulanabilir. 

Yüze uygulamadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz. 

Dermatolojik olarak tüm testlerden geçmiştir.

En uygun fiyat, en kaliteli ürünlerimiz ve hızlı kargomuzla raftabul.com farkıyla hizmetinizdeyiz.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist