Sensilis Ritual Care Rice Peeling Powder 30 Ml

40960
Stokta yeterli ürün yok
269,49 ₺
Vergi dahil

Sensilis Ritual Care Rice Peeling Powder 30 ml, pul pul dökülme, ölü deri, siyah nokta ve kırışıklıklar için bakım peelingidir.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi


Sensilis Ritual Care Rice Peeling Powder 30 ml


Pirinç ve Hindistan cevizi parçacıklarının eşsiz ve yenilikçi fırçalaması, ölü hücrelerin ve safsızlıkların temizlemenize olanak sağlar. Siyah noktaları eksfoliye eder, kırışıklıkları ve ince çizgileri yumuşatır ve cilt mikro sirkülasyonunu yeniden etkinleştirir. Sensilis Ritual Care Rice Peeling Powder 30 ml etkisi gözenekleri temizleyen ve cilde parlaklık kazandıran çay ağacı yaprağı ekstresi ile takviye edilmiştir. Nemlendirici etkisi ile cilde istenilen nemi sağlar. Gün boyu cildi nemli bırakarak çevresel etkilerin neden olacağı zararlı etkileri önler. Formülünde bulunan çay ağacı sivilce ve siyah noktaları azaltır. Pirinç özleri antioksidan etkisi ile cildi pürüzsüzleştirir ve nem oranını dengeler. Hindistan cevizi özü cildi temizler ve nemlendirme etkisi ile cildi rahatlatır.

Sensilis Ritual Care Rice Peeling Powder 30 ml Özellikleri

Canlılığını yitirmiş cilde ışıltı katarak canlanmasına yardımcı olur. Formülünde bulunan Hindistan cevizi, çay ağacı özü ve pirinç özleri ile formüle edilen bir peelingtir. İçeriğinde bulunan çay ağacı özü Avustralya'da yetişmektedir. 2 metreyi bulan boyu vardır ve yassı yapraklıdır. Avustralya’da yetişen “Melaleuca alternifolia” adlı bir ağacın buhar yoluyla damıtılma yoluyla edilen bir yağdır. Cildi temizler ve ferahlık sağlar. Cildin doğal bir ışıltı kazanmasına yardımcı olur. Nem dengesini koruyarak cildin ihtiyacı olan nemi sağlar. Cildi temizlerken aynı zaman da yenilenmesine olanak sağlar. Cilde eşit bit ton sağlayarak aydınlık bir görüntü sunar. Ritual Care Rice Peeling Powder 30 ml cildin sıkılaşmasına, gerginleşmesine ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Siyah noktaları arındırarak gözene tıkanıklığını önler. Ciltte oluşan çizgileri azaltır. Paraben içermediği için uygulama sonrası cildi tahriş etmez.

Cilde Etkisi: Peeling uygulaması sırasında cildinize yaptığın masaj kan dolaşımını hızlandırarak cildin yenilenmesine yardımcı olur. Ciltte oluşan kırışıklık, siyah nokta ve geniş gözenekleri azaltarak pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Formülünde bulunan doğal özler ile cildi sağlıklı bir şekilde arındırır. Ciltte görülen pul pul dökülmeleri önler ve düzenli kullanımda dökülmeleri engeller.

Uygulanan Bölge: Yüz, boyun ve dekolte bölgelerinize kullanabilirsiniz.

Kullanım Şekli: İstenilen miktarı doğrudan nemli cilde uygulayın ve dairesel hareketlerle T bölgenize (alnında, burnunda ve çenesinde) ısrar ederek masaj yapınız.2'li temizlik kremi oluşturmak için normal temizleyicinizle kombine edilebiliriz.

Kullanım Miktarı ve Zamanı: Haftada 1 ya da 2 kere kullanabilirsiniz.

-
Product added to wishlist