DDF Anti Aging Sensitive 3PC Kit

40143
Stokta yeterli ürün yok
405,76 ₺
Vergi dahil

Ddf Anti Aging Sensitive 3- PC Kit Youthful Tranquility yüz bakım seti ile hassas cildinizi temizlemenize ve yağlandırmadan nemlendirmenize yardımcı olarak geliştirilmiştir.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cildinize anti aging bakımı gerçekleştirmek üzere tasarlanan bakım kiti temileyici jel, nemlendirici ve göz kreminden oluşmaktadır. Cildinizi kuruluklara karşı nemle besler. Temizleyici jel aracılığıyla cilt üzerinde derinlemesine temizlik gerçekleştirir, bu işlem sırasında da tahrişlere neden olmaz. Göz kremi de göz ve çevresinin canlanmasına ve pürüzsüz görünmesine destek olur, göz çevresinde hasar onarımı gerçekleştirir.

DDF Anti Aging Sensitive 3-PC Kit cilt bakımınız için bir araya getirilen DDF Sensitive Skin Cleansing Gel 89 ml, DDF Nourishing Eye Cream 14 gr ve DDF Ultra Lite Oil Free Mousturizing Dew 48 gr ürünlerinden oluşan özel bir settir. Bu özel ürünler normalden yağlıya eğilimli, yağlı ve hassas cilt yapılarına uyumlu olarak tasarlanmıştır. Cildinizi temizlemenize, göz çevreniz için bakım yapmanıza ve su bazlı nemlendirici ile yoğun nem sağlamanıza yardımcı olurlar. Cleansing Gel jel formlu yapısı ile konforlu bir yapma imkânı sunar. Cildinize zarar vermeden tahriş etkisi bırakmadan derinlemesine bir arındırma sağlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda ürün nemlendirici ve ipeksi bir cilt yapısı elde etmenize katkı sağlar. Eye Cream aşırı hassas göz çevreniz için nazik bir bakım yapmanıza yardımcı olur.

Göz çevreniz cildinizin diğer bölgelerine göre daha hassas bir yapıya sahip olduğundan bakım için seçeceğiniz ürün özel olmalıdır. Ürün zengin formülü ile göz çevrenizi nemlendirmenize ve cildinizi yatıştırmanıza yardımcı olur. Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew ise cildinize konforlu ve kolay bir nemlendirme yapmanıza katkı sağlar. DDF Sensitive Kit üç farklı ürün ile cildinize bakım ve temizleme yapmanıza yardımcı olur. Farklı etkileri olan ürünleri bu özel kit sayesinde bir arada bulabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

DDF Anti Aging Sensitive 3-PC Kit özel olarak bir araya getirilen yağlı ve hassas cilt yapıları için derinlemesine bir bakım sağlayan ürünlerden oluşmaktadır. Set içeriğinde yer alan ürünler özellikle yağlı ve hassas cilt yapıları için geliştirilmiş formülleri ile konforlu bir kullanım imkânı sunar. Cilt temizliğiniz, bakımınız ve göz çevreniz için tasarlanan ürünleri birlikte kullandığınızda etkilerini daha yoğun bir şekilde hissedersiniz. Set içerisinde yer alan Cleansing Gel cildinize hasar vermeden temizlemenizi sağlar. Cildinizi yumuşatmanıza ve nemlendirmenize katkı sağlar. Eye Cream etkili içeriği ile göz çevrenizi nemlendirmenize ve yatıştırmanıza yardımcı olur. Ultra Lite Oil Free Moisturizing kolaylıkla emilen formülü ve su bazlı yapısı ile cildinize yoğun bir nemlendirme sağlamanıza destek olur. Özel formüllü ürünler bir araya getirilerek oluşturulan bu kullanışlı set cilt bakımınız için kolay ve güvenli bir bakım yapmanıza imkân sunar.

 

Uygulanan Bölge:

Cleansing Gel ve Ultra Lite Oil Free Moisturizing göz çevresi hariç cildinizde kullanıma uygundur. Eye Cream göz çevreniz için kullanıma uygundur.

 

Vücuda Etkisi:

Set içerisinde yer alan ürünler cildiniz için nemlendirme, temizlik ve bakım sağlamanıza yardımcı olurlar.

 

Kullanım Şekli:

Cleansing Gel dairesel hareketlerle göz çevreniz hariç cildinize uygulanır ve bol su ile durulanır. Eye Cream temiz göz çevrenize, Ultra Lite Oil Free Moisturizing ise göz çevreniz hariç temiz cildinize direkt olarak uygulanır.

 

Kullanım Miktarı:

Cleansing Gel günlük kullanıma uygundur, az bir miktar yeterli olacaktır. Eye Cream ve Ultra Lite Oil Free Moisturizing ise sabah ve akşam uygulanabilir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist