DCL Peptit Plus Treatment Serum

4096
Stokta yeterli ürün yok
378,31 ₺
Vergi dahil

Cildinizin daha sıkı bir dokuya sahip olmasına ve dinamik bir görüntü ortaya çıkmasına yardımcı olabilecek, DCL Peptit Plus Treatment Serumu, sayfamızdan indirimli fiyatı ile sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

DCL Peptit Plus Treatment Serum

DCL yaşlanma karşıtı bakım serumu, 6 adet cildi düzeltici peptit ve 4 adet anti-aging kompleks ürün içerir. Peptitler, koruyucu, onarıcı ve yara iyileştirici etkilere sahiptir. Özellikle kimyasal peeling ve lazer gibi cilt uygulamalarından sonra cildin yenilenmesine katkı sağlar. Ürünümüzün içeriğindeki Peptit Matrix'in yanı sıra, Laminaria Digitata Extract, Avena Sativa (Oat) Kernal Extract; Cildi sıkılaştırarak daha genç bir görünüm için yardımcı olur. Rhoidola Crenulata Root Extract, Plamaria Palmata Extract, Tetrahextldecyl Ascorbate; Peptit Plus Treatment Serum cildin enerji kazanmasına ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur.


Saccharide Isomerate, Urea, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Ceramide-2, GlycineSoja (Soybean) Seed Extract cildi yoğun olarak nemlendirir. Ubiquinone, Retinyl Palmitat, Tocopeheryl Acetate, Coffee Arabica (Coffee) Seed Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate ile cildin doğal koruyucu tabakasının güçlenmesine yardımcı olur.

DCL Peptit Plus Treatment Serum Özellikleri

Güçlü formülü 6 adet düzeltici özelliğe sahip peptit ve 4 adet anti-aging kompleks ürün içerir. Kırışıklıkların ve kırışıklık derinliğinin azaltılmasına yardımcı olur. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltır ve yaşlanma belirtilerinin yavaşlamasına yardımcı olur. Cildi nemlendirerek elastikiyetini arttırır. Kolajen üretimini arttırarak cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Ciltteki ton farklılıklarını azaltmaya yardımcı olur, cildi dış etkenlerden korur. Kimyasal peeling ve lazer uygulamalarından sonra cildin yenilenme sürecini destekler.

Kullanım Şekli: Temiz ve kuru cilde uygulanır. Sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine yeteri kadar ürün sürülerek masaj ile uygulanır. Cilt desteği ve onarımı ihtiyacı olan tüm ciltlerde ve her yaşta kullanılabilir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist