Cumlaude Lab Topylaude Body Wash 400 Ml

13133
Stokta yeterli ürün yok
192,20 ₺
Vergi dahil

Kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan, Cumlaude Lab Topylaude Gel de Bano, yüz ve vücut temizleyicisini, bu sayfada uygun fiyatı ve 400 ml'lik boyutu ile, sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cumlaude Lab Topylaude Body Wash 400 Ml

Kuru ve aşırı kuru ciltlerin günlük banyo ve duş kullanımları için duş jelidir. Çocukların kullanımı için uygundur.

Ürün Özellikleri

Kuru ve aşırı kuru ciltlerin günlük banyo ve duş kullanımları için duş jelidir. Kuru ve aşırı kuru ciltlerin, tahriş olmuş ciltlerin günlük banyo ve duş kullanımları için özel formüle edilmiş duş jelidir. Çocukların kullanımı için uygundur. Cildi kurutmadan temizlemek ve hassasiyeti gidermek için kullanılabilir. Dermal ve oküler toleransı olmayan ciltler için kullanımı uygundur. Suyun kurutucu etkisinden koruyarak cildin Transepidermal su kaybını önlemek için uygulanabilir. Nemi içerde yutmayı sağlayan lipitlerin üretimini destekler.

 

Ürün Avantajları

Kuru ve atopik ciltlerde pul pul dökülme, tahriş, kızarıklık ve nemsizlik görülebilir. Hassas bir cilt olduğu için cilt bakım ürünü seçerken dikkatli olunmalıdır. Yanlış ürün kullanımı cildin daha kötü olmasına neden olabilir. Cumlaude Lab Topylaude Body Wash duş jeli hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanımı içindir.

 

Ürün Kullanımı

Banyo ve duş esnasında uygulayınız. Kuru ciltler için Cumlaude Lab Xeralaude 30 Gel-Oil 40 ml kullanabilirsiniz.

 

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist