DCL Non Drying Cleansing Lotion 237 ml

4094
Stokta yeterli ürün yok
241,02 ₺
Vergi dahil

Cildinizi kurutmadan temizlemeye, kirden ve makyajdan arındırmaya yardımcı olabilecek, DCL Non-Drying Cleansing Lotion'u, uygun fiyata satın almak için, sayfamızdaki, indirim fırsatlarını takip edebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

DCL Non Drying Cleansing Lotion Kuru ve Hassas Cilt Temizleyicisi 237 ml


Kuru ve hassas olan ciltlerde uygulanan ürün etkili ve dengeli cilt bakımını gerçekleştirir. Nemlendirici ve besleyici içeriği ile yatıştırıcı, sakinleştirici ve arındırıcı bakım imkanı sunar. Non Drying Cleansing Lotion Kuru ve Hassas Cilt Temizleyicisi 237 ml, cildi kurutmaz, nem dengesini bozmaz, tahriş ve kızarıklıklara neden olmaz. Cildi nemlendiren bakım ürünü sayesinde cilt konfor kazanır, rahatlar, yenilenir ve canlanır. Hassas ve sağlıklı cilt gelişimine destek olan ürün kuruma sorunlarını yok eder. Gözenekleri arındırır, kir ve yağ fazlasını atar. Sağlıklı cilt gelişimini destekler.

 

DCL Non Drying Cleansing Lotion Kuru ve Hassas Cilt Temizleyicisi 237 ml Özellikleri:

Kuru ve hassas olan ciltlerde nem dengesini sağlar, yatıştırıcı ve arındırıcı bakım imkanı sağlar. Besleyici içerikli ürün gözenekleri açar, yatıştırır, cildi derinden temizler. DCL Non Drying Cleansing Lotion Kuru ve Hassas Cilt Temizleyicisi 237 ml, cilde konfor kazandırır. Yenileyici ve yapılandırıcı bakım ürünü canlandırır, kir ve yağ fazlasını ciltten atar. Sağlıklı cilt gelişimini destekler. Yağ oranını dengeleyen ürün cilt ile uyumludur. Tahriş ve kızarıklıkları giderir, kir ve atıkları arındırır. İdeal bir üründür, komple bakıma destek olur. Koruyucu bileşimi sayesinde güçlü etki gerçekleştirir.

Cilde Etkisi: Kuru ve hassas ciltlerde nemlendirici, besleyici ve arındırıcı bakım imkanı sunar. Kuruluk sorunlarını giderir, yatıştırır, rahatlatır. Gözenekleri arındıran bakım ürünü nazik formülü sayesinde cilde rahatlatır. Hassas olan cildin derinden temizlenmesini destekler. İdeal bakım ürünü yıpranma ve hasarlara karşı maksimum korumayı destekler.

Uygulanan Bölge: Kuru, hassas ciltler için kullanılır.

Kullanım Şekli: Islak cilde uygun ölçüde ürünü dairesel hareketlerle uygulamak ve ardından da durulamak gerekmektedir.

Kullanım Miktarı ve Zamanı: Günde 2 kez sabah ve akşam kullanılan ürün uygun ölçüde cilt yüzeyine uygulanır.

Not: Göz ile teması halinde bol su ile durulama yapılmalıdır.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist