Babe Pediatric Nappy Rash Cream 100 Ml

2019
Stokta yeterli ürün yok
263,39 ₺
Vergi dahil

Bu sayfadan ucuz fiyatlarla satın alabileceğiniz Babe Pediatric Nappy Rash Cream 100 ml Pişik Kremi, hassas bebek cildinde oluşmuş tahrişi, rahatlatmaya yardım eder ve cildi korur.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Babe Pediatrik Su Bazlı Pişik Patı 100ml


Ürün Adı:
Babe Pediatrik Su Bazlı Pişik Patı 100ml


Ürün Markası:
Babe

Ürün Boyutu:
100ml

Özet Bilgi:
Su bazlı pişik bakımı ürünü

Ürün Faydaları:
Bebekler ve çocuklar yarınların yetişkinleri olmaya adaydırlar. Fakat bu noktaya gelene kadar belirli bir fiziksel ve zihinsel gelişim geçireceklerdir. Özellikle şu an dışa bağımlı olarak devam eden yaşantıları tamamı ile kendi kontrollerine geçecektir. Fakat o zaman gelinceye kadar özellikle ebeveynlere oldukça büyük görevler düşmektedir. Zira bebek ve çocukların her türlü ihtiyaçları ebeveynleri tarafından karşılanmaktadır. Bunlardan biri de hiç şüphesiz temizlik ihtiyacıdır. Özellikle boşaltım sistemlerinin kontrolünü henüz sağlayamayan bebek ve çocuklar bezlenerek olası bir problemi ortadan kaldırırken söz konusu bezin değişimi ve bireyin temizliği de ebeveynler tarafından gerçekleşmektedir. Gün içerisinde 3 ve ya 4 kez bez değişimi oldukça normaldir. Bu sıklıkta bez değişimi cildin iyi korunması ve temizlenmesi gerçeğini de beraberinde getirmektedir. Babe Pediatrik Su Bazlı Pişik Patı özellikle bebek ve çocuklar için tasarlanmış su bazlı pişik bakım üründür. Bileşimindeki aktif maddeler yardımı ile cildinizi yumuşatma etkisine sahiptir. Ayrıca nemlendirici ve besleyici özelliği de bulunmaktadır.

Kullanım Şekli:
Her bez değişiminde iyice temizlenip kurulanan cilt yüzeyine uygulanan babe pediatrik Su Bazlı Pişik Patı ile bebek ve çocukların cilt bakımını sağlanabilmektedir. Uygulanış itibari ile ince bir tabaka halinde olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca kullanımdan önce çalkalanması gerekmektedir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist