Cosmed Day To Day Refreshing Toner Mineral Tonik 200 ml

4339
Stokta yeterli ürün yok
91,42 ₺
Vergi dahil

Cildinize etkili bir temizlik sağlarken, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olabilecek, Cosmed Canlandırıcı Tonik 200ml'i bu sayfadan ucuz fiyata satın alabilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Cosmed Day To Day Yüz Toniği 200 ml

Cildi derinlemesine arındırır, cilde tazelik verir.

Ürünün Faydaları:

Sağlıklı ve canlı bir cilt için ilk aşama temizliktir. Ciltte biriken fazla yağ, makyaj kalıntıları, toz ve kir gibi faktörlerin ciltten arındırılması için cilt tipine uygun ürünlerle temizlenmesi, ardından cildin yüzeyde kalan temizleyici ürün artıklarından tamamen arındırılması ve bir sonraki ürüne cilt florasının hazırlanması için tonik kullanımı önerilmektedir.

Cilt temizliğinin pH’ını dengelemek, cilt bakımı için kullanılan ürünlerin etkinliğini artırmak için özel olarak geliştirilmiştir.

İçeriğinde cilt yapısının tazelenmesini, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olan Matrixyl300 ile en hassas, kuru cilt tiplerini sakinleştiren, cildin nemlenmesini sağlayan D-panthenol bulunmaktadır. İçeriğin sinerjinik etkisi sayesinde,

Cilt temizliğinin ardından cildi derinlemesine arındırır, cilt yapısının bir sonraki bakıma hazırlar ve cilde tazelik kazandırır.

Paraben içermez.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Alkolsüzdür.

Unisextir.
  

Kullanım Şekli:

Günlük cilt bakımının bir parçası olarak, cildin uygun ürünlerle sabah ve akşam temizlenmesinin, ardından, Cosmed Yüz Toniği ile nemlendirilen pamuk, yüz ve boyun bölgesine hafif dairesel hareketlerle uygulanır. Cilt temizliğinin ardından cilt tipine uygun nemlendirici ürünün kullanılması tavsiye edilir.

Etkili sonuçlar için COSMED CİLT BAKIM ürünlerinin bir arada ve her gün kullanılması önerilir.

-
Product added to wishlist