DDF Protect And Correct SPF 15 48 ml

4612
Stokta yeterli ürün yok
360,00 ₺
Vergi dahil

Lekeli ciltlere, Spf 15 derecelik güneş koruma sağlayan, DDF Protect And Correct, nemlendiriciyi, sayfamızda bulabilir ve avantajlı fiyatı ile sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Alerjik reaksiyona neden olmadığı yapılan testlerle kanıtlanan ürün özellikle kuru cilt tipleri için geliştirilmiştir. Cilt üzerinde çeşitli nedenlerle meydana gelen lekelenmeleri giderici etkide bulunarak homojenliğe destek olur. UV filtreli içeriği güneşin zararlı etkilerine karşı koruma gerçekleştirir. Cildi nemle besleyerek pürüzsüzlüğe destek olur.

DDF Protect and Correct UV Moisturizer SPF 15 Kuru Ciltler İçin Leke Açıcı Güneş Korumalı Nemlendirici, cilt üzerinde yaşlanmadan, yıpranmadan yada içsel etkenler nedeniyle oluşan leke sorunlarının çözümüne yardımcı bir nemlendirici üründür. Özellikle normal ve kuru ciltlerde kullanımı tavsiye edilir. Güneşe karşı koruma faktörü içeren özel bir formülle üretilmiştir. DDF Protect and Correct UV Moisturizer SPF 15 Kuru Ciltler İçin Leke Açıcı Güneş Korumalı Nemlendirici gündüz kullanımına da uygundur.

DDF Protect and Correct UV Moisturizer SPF 15 Kuru Ciltler İçin Leke Açıcı Güneş Korumalı Nemlendirici her türlü cilt lekesinde renk açıcı olarak yardımcı bir üründür. Ürün antioksidandır, cildinizin nem oranını normalize ederken, cildin yatışmasını da sağlar. Meyan kökü içeriği hiper- pigmentasyonu azaltmaya yardımcıdır. Bu ürün Amerika Cilt Kanser Vakfı tarafından onaylanmış ve ürünlerin ambalajı üzerinde Amerika Cilt Kanser Vakfı logosunun kullanılmasına izin verilmiştir.

Ürün Kullanımı

DDF Protect and Correct UV Moisturizer SPF 15 Kuru Ciltler İçin Leke Açıcı Güneş Korumalı Nemlendirici sabah kullanımı için daha uygun bir nemlendiricidir. Temizlenen kuru cildinize, hafif masajla ince bir tabaka olarak yayılmalıdır. Göz ve göz çevresinden uzak tutulmalıdır. Gün boyu azami üç kez kullanılmalıdır. Allerji yan etkisi görülmemiştir. Hafif bir güneş koruyuculu nemlendiricidir.

Ürün İçeriği:

Meyan Kökü (Melanosit pigmentlerini inhibe eder)

Pantenol ( İyileştirici ve yatıştırıcı özelliktedir)

Allatoin (İyileştirici ve yatıştırıcı özelliktedir)

Gliserin (Cilde nem verir)

Makadamia Fındık Yağı (Çok yüksek Antioksidan özelliğe sahiptir)

Vitamin E, Tioktik Asit (Cilt yapısını güçlenidirir,leke oluşumunu engeller)

Benzer 7 ürün:

-
Product added to wishlist