Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml
Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml

Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml

30025
Stokta yeterli ürün yok
1.559,00 ₺
Vergi dahil

Cilde canlı ve berrak bir görünüm sunmaya çalışan, Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml ürününü, bu sayfada indirimli fiyata bulabilir ve hemen kullanmaya başlamak için sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Darphin Tangerine Aromatic Care 15 Ml / Tüm

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun bir üründür. Cilde sağlıklı bir ışıltı ve canlanma sağlamaya çalışır. İnce çizgilerin görünümünde hafifleme sağlamaya ve yorgunluk belirtilerini azaltmaya çalışır. Cilde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Cilde berrak bir görünüm sunar. Büyük oranda doğal içeriklerle formülize edilmiştir. Cilt bakımını diğer Darphin ürünleri ile tamamlayabilirsiniz.

Ürün Detay:

Sonuç: Cildinize bakım yapmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Ürünü uygulamadan önce kokusunu içinize çekebilirsiniz. Akşamları temizlediğiniz ve toniklediğiniz cildinize 5 damla ürünü, yüz ve boyun bölgesine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

İçerik: Organic Carrot and Orange Essential Oils, Organic Tangerine Extract, Organic Vitamin C & E

Darphin markası, farklı cilt sorunlarını göz önünde bulundurarak, birçok ürün geliştirmiştir. Ürünleri ile kullanıcıların cilt sağlığını ve cilt güzelliğini ön planda tuttuğunu göstermeye çalışmaktadır.

 Darphin Tangerine Aromatic Care 15 ml

Darphin Tangerine Aromatic Care, sahip olduğu bitkisel içeriklerle cilde doğal bir patlaklık katmaya çalışır. İnce çizgilerin ve yorgunluk belirtilerinin izlerini en aza indirmeye çalışır. Cilde nemlenme ve ferahlama hissi sağlamaya çalışır. Cildin nem oranını korumaya yardımcıdır. Cilde ışıltı katmaya çalışır.

Paraben, mineral yağ ve hayvansal kökenli hammaddeler içermez. Çoğunlukla doğal içeriklerden oluşmaktadır.

Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml, cildinize rahatlatıcı bakım sunmaya çalışan bir üründür. Aromatik kokusuyla, severek kullanabileceğiniz bir üründür.

Canlı görünen ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olabilmek için Darhin ürünlerinden destek alabilirsiniz. Darphin Aromatic Care Tangerine 15 ml ürününün etkisini artırmak için, cilt tipine uygun krem veya balm ile yüz ve boyun bölgenizi nemlendirebilirsiniz. Bakımın etkisini artırmak için, Darphin Arovita Firming Serum kullanabilirsiniz.

Cilt bakımlarını düzenli olarak yerine getirmek, cilt sağlığının ve cildin genç görünümünün daha uzun süre korunmasına yardımcı olur.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist