Darphin Age-Defying Dermabrasion 50ml

19064
Stokta yeterli ürün yok
1.929,00 ₺
Vergi dahil

Duru ve pürüzsüz görünüm için, ölü tabakaları ciltten arındırmaya yardım edebilecek, Darphin Age Defying Dermabrasion ürününü, sayfamızda uygun fiyata bulabilir ve sipariş vererek, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Darphin Age-Defying Dermabrasion 50ml

Bu peeling cilt yüzeyinin tazelenmesine ve canlanmasına yardımcı olmak için oluşturulmuştur. Anti-aging dermabrazyon, duru bir görünüm için ölü cilt kalıntılarını arındırmaktadır. İçeriğinde bulunan silika ve lav gibi doğal ürünler sayesinde gözeneklerin, yaşlılık lekelerinin, ton farklılıklarının, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Nazik kremsi yapısı hassas ciltlerin bile kullanabilmelerine olanak sağlar. 

Güzelliğin en önemli adımı bakım ve temizliktir. Cilt yapısı analiz edilerek cilt sorununa uygun ürünlerle cildin sağlığı korunabilir. 

Dermabrazyon; mekanik olarak cilt soyulması işlemidir. Ciltteki kusurların tazelenmesine ve cilde genç görünüm kazandırmada kullanılır. 

Kullanımı:
Az miktarda ürünü parmak uçlarınıza alınız ve önceden ıslatılmış cilde güçlü bir arındırma için kuru cilde de uygulanabilir dairesel hareketler yardımı ile göz çevresine gelmeyecek şekilde uygulayınız. Ilık su ile yıkayarak durulayınız. 

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist