Darphin Hydrating Kiwi Mask 75Ml

19065
Stokta yeterli ürün yok
310,17 ₺
Vergi dahil

Shea ağacı yağı, E vitamini, nar, kivi ve mango özleri içeren, cilde nem sağlayan, hoş kokulu ve ferahlatıcı özellikte olan Darphin Hydrating Kiwi Mask ürününü, sayfamızdan uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Darphin Hydrating Kiwi Mask 75Ml

Susuz kalan cildin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olmak için tasarlanmış meyve içerikli maskedir. Tüm ciltlerin kullanımına uygun bu ürün yoğun nem sağlamaya yardımcı olur.

Ürün Detay:

Kuru, karma ve yağlı olmak üzere 3 farklı cilt tipi bulunur.Her cildin yapısı ve sorunları farklıdır. Ancak tüm ciltlerde cilt kuruluğu görülür. Cilt kuruluğu, ciltte nem oranının düşmesiyle oluşur. Kuruluk, ciltte pullanmaya, soyulmalara, çizgilenmelere ve kırışıklıklara sebep olur. Cilt kuruluğuna karşı nemlendirici ürünler oldukça etkilidir. Nemlendiriciler, cildin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. cildi besler, nemlendirir, yumuşatır ve korur.

1958’de Pierre Darphin, aromatik bitki ve esanslarını teknolojiyle birleştirerek, Paris’te Darphin Enstitüsü'nü kurmuştur. Kadınları mutlu eden ve onları özel hissettiren içeriklere sahip ürünler geliştirmektedir.Göz çevresi bakımı, akne ve sivilce ürünleri, dudak bakımı, temizleyiciler, nemlendiriciler, cilt bakım kremleri, leke gidericiler ürünlerinden bazılarıdır.

Shea ağacı yağı, E vitamini, nar, kivi ve mango özleri içeren hoş kokulu ve ferahlatıcı maske, nemi azalan ve kuruyan ciltlerin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur.

Cildi yumuşatmaya, sağlıklı ve ışıltılı görünüm kazandırmaya yardım eder.

Dermatolojik test edilmiştir.

 

Kullanım Şekli:

Temiz ve kuru cilde, yüz ve boyun bölgesine kalın tabaka olarak uygulayın. 3-5 dakika bekledikten sonra kağıt mendille silin. İhtiyaca göre kullanılabilir.

 

 

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist