DDF Erase Eye Gel 14 Gr

4629
Stokta yeterli ürün yok
321,36 ₺
Vergi dahil

Torbalanma ve morlukları giderici etkileri ile göz çevresinin aydınlık ve düzgün görünmesini sağlamaya yardımcı olan, DDF Erase Eye Gel ürününe, ucuz fiyata sahip olmak için, sayfamızdaki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Göz çevresinde oluşan morluklar, şişkinlikler ve torbalanmalar yaşlı bir görünüme sebep olur. Bu yüzden göz çevresi için hassas bir bakım gerçekleştirmek elzemdir. Ürün jel kıvamıyla kolay kullanım sağlayarak göz çevresinde oluşan her türlü deformeyi gidermek ve taze bir görünüme destek vermek için tasarlanmıştır. Göz çevresindeki nem tutma kapasitesini güçlendirici etkide bulunur.

DDF Erase Eye Gel Göz Çevresi Morluk Ve Torbalanmaları İçin Jel, tüm göz çevresi problemlerine, yaşlanma ve yıpranma sorunlarının göz çevresinde sebep olduğu tahribata ve hafif çizgilerin giderilmesinde kullanımı uygun çok talep gören bir üründür.

DDF Erase Eye Gel Göz Çevresi Morluk Ve Torbalanmaları İçin Jel göz çevresi morluklarını hafifletici, göz çevresinde oluşan yaşlanma ve yıpranma görünümünü azaltmaya yardımcı olmasının dışında, göz çevresi nem oranını sabitler ve kurumayı engeller. Jelimsi yapısı ile göz çevresi problemlerine karşı özel formülize edilmiş bir üründür.

 

Ürün Kullanımı

DDF Erase Eye Gel Göz Çevresi Morluk Ve Torbalanmaları İçin Jel, hem sabah hem akşam uygulanabilir. Parmak ucunuzla alacağınız az miktarda jel, göz çevrenize hassas dokunuşlarla yedirilir. Özel formülü sayesinde kısa zamanda cilt tarafından emilimi gerçekleşecektir. Makyaj ile birlikte kullanımı uygun olması önemli bir özelliğidir.

Bu sayede makyaj kalıntılarının cilt gözeneklerini doldurmasının engellenmesi amaçlanır. Ender görülen bir etki olmasına karşın, göz çevrenizde aşırı kuruma oluşması durumunda, cilt tipinize uygun bir DDF göz nemlendiricisi ile destek almanız önerilir.

 

Ürün İçeriği:

Vitamin K Lipozomu (%0,1) : Kılcal damarları güçlendirerek, çatlamalarını ve kanın damar dışına sızmasını önler. Magnezyum Askorbil Fosfat (%1,5) : Melanin üretimini azaltır. Leke görünümünü hafifleten bir etkisi vardır. Kojik Asit (%0,5) : Doğal renk açıcıdır. Hyaluronik Asit : Nemlendiricidir, cilt nem oranını dengeler.

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist