DDF Discoloration Reversal Moisturizer 48 Ml

4604
Stokta yeterli ürün yok
360,00 ₺
Vergi dahil

DDF Discoloration Reversal Moisturizer 48gr, Normal, kuru ve kuruluğa eğim gösteren ciltlerde oluşan lekelerin görünümünü hafifletmeye yardım etmek için tasarlanmış olan bir üründür.

  • Güvenli Alışveriş Güvenli Alışveriş
  • Hızlı Teslimat Hızlı Teslimat
  • İade ve İptal Garantisi İade ve İptal Garantisi

Gece bakımı yapmak üzer tasarlanan krem gündüz kullanımına uygun değildir. Cilt üzerinde çeşitli nedenlerle oluşan lekelenmeleri gidererek homojen ve pürüzsüz bir cilt gelişimine destek olur. Cilde canlı bir ışıltı ve parlaklık kazandırır.

DDF Discoloration Reversal Moisturizer Leke Açıcı Gece Kremi tüm cilt tipleri için kullanımı uygun bir leke açıcı kremdir. Leke giderici serumların üzerine de kullanılabilir. İçeriğinde bulunan antioksaidanlar sayeside güneşin zararlı yan etkilerine karşı cildi korur. Yaşlanma ve yıpranma etkilerine karşı güçlü bir yardımcı üründür.

Cilt üzerindeki lekelerin azalması ve renk değişimlerinde farklılıklar kısa sürede ve gözle görülür oranda hissedilir. Cilt lekelerine karşı ve güneşin zararlarına karşı savaşırken cilt nem oranını normalize eder ve cildin kurumsına engel olur. Özellikle lekelerin açılmasını sağlayan benzerlerinden farklı olarak cildi tahriş etmez, bakımına da yardımcı olur.

Ürün Kullanımı

DDF Discoloration Reversal Moisturizer Leke Açıcı Gece Kremi gündüz kullanıma uygun değildir. Sadece gece kullanılır. DDF Discoloration Reversal Moisturizer Leke Açıcı Gece Kremi cilt temizlendikten sonra, göz ve çevresi sakınılarak leke serumunun üzerine kullanılır. Hafif masaj hareketleriyle cildin daha kısa zamanda emilim yapması sağlanabilir.

DDF Discoloration Reversal Moisturizer Leke Açıcı Gece Kreminin günde bir kullanımı, cilt yüzeyinizdeki leke oluşumlarını gidermenizde, leke tonlarının açılmasında ve homojen bir cilt yüzeyi oluşmasında yardımcı, özel bir üründür.

Ürün İçerikleri

N-acetyl Gluco-Samine, Niacinamide (Hiperpigmentasyonu azaltır)

Scavenol Antioxdant System (Yeşil çaydan elde edilmiş, yeşil çaydan 100 kat daha güçlü antioksidandır, serbest radikallere karşı güçlü bir bariyer sağlar)

Vitamin E ( Antioksidandır, serbest radikal zararlarını minimize eder, oluşumunu azaltır)

Gliserin (Cildi nemlendirir, nem oranının düşmemesini sağlar)

Benzer 8 ürün:

-
Product added to wishlist